Valmista tämä suosittu herukkakakku – Se maistuu aivan mahtavalta!

Etsitkö maukasta, hedelmäistä inspiraatiota sunnuntaikahville tai oletko halunnut kokeilla jotain uutta? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan! Tänään valmistamme yhdessä kuohkean herukkakakun, joka sulaa kielellesi! Tämän jälkiruoan valmistaminen on oheisen valokuvareseptin ja video-ohjeiden ansiosta aivan yksinkertaista, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään. Älä siis pelkää ottaa mukaan koko perhettäsi, myös pienimpiä, joille tämä on loistava tilaisuus parantaa taitojaan keittiössä.

Saimmeko me sinut kiinni tällä hyvyydellä? Tehdään yhdessä tämä kuohkea herukkakakku, joka sulaa kielellesi!

Lisää upeita reseptejä löydät myös Facebook-sivuiltamme

Jos etsit lisää herkkuja, kokeile ehdottomasti näitä


Herkullinen resepti herukkakakkuun:

Mitä tarvitsemme:

  • 180 g mannasuurimoita
  • 300 ml kefiiriä
  • 120 g pehmennettyä voita
  • 70 g kristallisokeria
  • 2 munaa
  • 10 g leivinjauhetta
  • 10 g van sokeria
  • 200 g mustaherukoita
  • 20 g maissitärkkelystä

Miten edetä:

1) Aloita sekoittamalla pehmennetty voi, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Vatkaa sekoittimella tasaiseksi.

2) Lisää seuraavaksi yksittäiset munat ja vatkaa ne huolellisesti.

3) Valmista toinen kulho, jossa sekoitat kefiirin ja mannasuurimot. Sekoita huolellisesti.

4) Anna levätä 15 minuuttia ja lisää ensimmäiseen seokseen yhdessä leivinjauheen kanssa.

5) Sekoita kaikki huolellisesti.

6) Sekoita seuraavassa vaiheessa herukat ja maissitärkkelys.

7) Sekoita sitten herukat taikinaan. Sekoita kaikki huolellisesti.

8) Levitä taikina leivinpaperille ja levitä se tasaisesti.

9) Paista 180 asteessa noin 30 minuuttia.

VIDEO-OHJEET KUOHKEAA RIISIKAKKUA VARTEN: