Valmista nämä ylelliset juustoannokset: vierailuille tai alkupalaksi television katseluun.

Juustoannokset ovat nopea, helppo ja erittäin maukas tapa nauttia juustojen ja kinkun yhdistelmästä yrttien ja mausteiden kanssa. Se on täydellinen resepti iltapalaksi tai epätavalliseksi lämpimäksi illalliseksi.

  • Erilaisia juustoja (eidam, parmesaani jne.), hienoksi raastettuna – yhteensä 350 g.
  • Kinkku, hienoksi viipaloituna
  • Persilja, hienonnettu
  • Kananmunia – noin 5 kappaletta juuston määrästä riippuen.
  • ruokalusikallinen majoneesia
  • 3 valkosipulinkynttä, murskattu tai hienonnettu.
  • Suolaa, pippuria, chiliä maun mukaan
  • Veka-leipä

[irp posts=”301259″ ]

Menettely:

1) Täytteen valmistelu: Raasta juustot hienoksi kulhoon. Lisää hienonnettu kinkku, hienonnettu persilja, kananmuna, majoneesi, murskattu valkosipuli, suola, pippuri ja chili. Sekoita kaikki huolellisesti.

2) Päivällisen valmistaminen: Leikkaa kansi kahtia, jotta saat kaksi litteää puolikasta.

3) Täytteen levittäminen: Levitä juustoseos tasaisesti kannen kummallekin puoliskolle.

4) Paahtaminen: Kuumenna pannulla öljyä tai voita ja aseta kannet täytteineen alaspäin pannulle. Paista keskilämmöllä kullanruskeaksi, käännä sitten varovasti ja paista myös morsiamien toinen puoli.

[irp posts=”308575″ ]

Johtopäätös

Valmiit juustopihvit ovat rapeita ulkoa ja mehukkaita sisältä. Tämä yksinkertainen ruokalaji on loistava ratkaisu, kun tarvitset nopean ja maukkaan illallisen. Parhaan maun saamiseksi on suositeltavaa tarjoilla lämpimänä.