Terveellinen resepti: miten tehdä vanukasta ilman jauhoja

Jauhoton vanukas on ihanteellinen resepti aamiaisen tai välipalan seuraksi. Se on maukas ja helppo valmistusvaihtoehto niille, jotka eivät käytä jauhoja joko omasta tahdostaan tai sairauden vuoksi.

Tämä resepti ei ole vain herkullinen ja edullinen, vaan se on myös nopea valmistaa ainesosiensa ansiosta. Alle puolessa tunnissa saat yksinkertaisella tavalla jotain nautittavaa välipalaksi.

Miten valmistaa vanukasta ilman jauhoja

Ainesosat: – Pudongin valmistaminen: 1:

-Kaksi kypsää banaania

-Kaksi kananmunaa

-Yksi teelusikallinen hunajaa

-yksi kupillinen kaurahiutaleita

– Yksi teelusikallinen leivinjauhetta

– Kuusi tippaa vaniljauutetta

-Kourallinen hienonnettuja saksanpähkinöitä.

Vaihe vaiheelta: esilämmitä ensin uuni. Muussaa sitten kulhossa kaksi banaania ja lisää munat ja sekoita, kunnes ne ovat hyvin sekoittuneet. Lisää hunaja, vaniljauute, kaurahiutaleet ja leivinjauhe (jos pidät siitä hyvin makeana, lisää sokeria).

Sekoita kaikki, kunnes se on sulautunut ja kaada seos aiemmin voideltuun vanukasvuokaan.

Paista uunissa keskilämpötilassa 25-30 minuuttia uunista riippuen.

Anna vanukkaan jäähtyä, ennen kuin otat sen irti.