Resepti kotitekoisia öljykakkuja ilman nousua rahkan ja hillon kanssa

Öljykakut ilman kohoamista ovat nopea ja helppo ratkaisu, kun kaipaat jotain makeaa. Tämän avulla voit valmistaa pieniä kakkuja juustokakkutäytteellä, kinuskilla ja ripottelulla, ja kaikki tämä ilman, että sinun tarvitsee odottaa taikinan kohoamista.

Mitä tarvitsemme:

  • 1/2 kg tavallisia jauhoja
  • 4 dkg hiivaa
  • ripaus suolaa
  • 1 ruokalusikallinen sokeria
  • 1/4 l maitoa
  • 2 dcl öljyä

Täytettä ja ripottelua varten:

  • Puddingit
  • Ripottelua (mieltymyksen mukaan)

Valmistustapa:

1) Taikinan valmistelu: Sekoita suuressa kulhossa keskenään tavalliset jauhot, hiiva, suola, sokeri, maito ja öljy. Tee tasainen taikina.

2) Keksien muotoilu: Muotoile taikina pieniksi paloiksi ja muotoile niistä keksejä. Sinun ei tarvitse odottaa taikinan kohoamista, vaan se on heti käyttövalmis.

3) Täytteen valmistaminen: Laita raejuustoa jokaisen keksin keskelle, levitä kerros kuorrutetta raejuuston päälle.

4) Keksien ripottelu: Ripottele kuppikakut haluamillasi sirotteilla.

5) Leivonnaisten paistaminen: Paista 180 °C:n esilämmitetyssä uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes leivokset ovat kullanvärisiä.

Johtopäätökset:

Öljyttömät leivonnaiset ilman kohoamista ovat loistava vaihtoehto, jos haluat valmistaa makeat leivonnaiset nopeasti. Juustokakkutäytteellä, kinuskilla ja sirotteilla nämä scones ovat vastustamaton herkku mihin tahansa tilaisuuteen.