Paholaisen pihvit miedosti mausteisessa marinadissa: ihanan maukasta lihaa.

Valmista hämmästyttävän maukkaita pirunpihvejä, jotka tarjoavat täydellisen yhdistelmän rapeaa kuorta ulkoa ja mehukasta, mureaa lihaa sisältä. Tämän täydellisyyden salaisuus piilee herkullisessa marinadissa ja perunatärkkelyksen käytössä, joka antaa lihalle täydellisen rakenteen ilman työlästä kolminkertaista päällystämistä.

Mitä tarvitsemme:

  • 5 viipaletta sianlihaa currya
  • 11 teelusikallista perunatärkkelystä (solamyl).
  • 1 tl jauhettua juustokumiinia
  • 4 valkosipulinkynttä, murskattu tai raastettu.
  • 1 tl currymaustetta
  • 4 suurta kananmunaa
  • 2 ruokalusikallista meiramia
  • 1 tl tulista paprikaa

Menettely:

1) Lihan valmistelu: Taputtele lihaviipaleet varovasti, jotta niistä tulee ohuempia ja pehmeämpiä.

2) Marinadi: Vatkaa suuressa kulhossa munat ja sekoita ne perunatärkkelyksen, juustokuminan, valkosipulin, curryjauheen, meiramin ja maustepippurin kanssa. Näin syntyy mausteinen marinadi.

3) Marinointi: Laita liha marinadiin ja varmista, että se on peitetty hyvin seoksella molemmilta puolilta. Peitä kelmulla ja anna lihan marinoitua jääkaapissa koko päivän, jotta maut yhdistyvät täydellisesti.

4) Paahtaminen: Paista marinoitua lihaa kasviöljyssä molemmin puolin kullanruskeaksi. Perunatärkkelyksen ansiosta saat rapean kuoren ulkopuolelle, kun taas liha pysyy sisältä mehevänä ja mureana.

5) Tarjoilu: Tarjoile pirunpihvit valitsemasi lisukkeen kanssa. Suosittelemme esimerkiksi perunamuusia, uuniperunoita tai tuoresalaattia.

Vinkki:

Jos haluat vielä voimakkaamman valkosipulin maun, voit lisätä 1-2 viipaloitua valkosipulinkynttä paistamisen yhteydessä.

Tämä pirullisille schnitzeleille ei ainoastaan tuo sinulle upean gastronomisen kokemuksen, vaan miellyttää myös kaikkia mausteisten ja täyteläisten makujen ystäviä. Nauti tästä yksinkertaisesta mutta upeasta ruoasta!