Nämä tuoksuvat luostariperunat ovat valmiita 20 minuutissa.

Pehmeä sisältä, mutta rapea kuori – tarjoamme sinulle reseptin luostarileipiä varten, josta tulee varmasti suosikkisi. Näin valmistat herkullisen ja maukkaan lisukkeen vain 20 minuutissa.

Luostariperunoiden ainekset:

– perunat – 400 grammaa

Lisää:

– sipuli – 80 grammaa

– jauhot – puolitoista ruokalusikallista

– kasviöljy – 3 ruokalusikallista

– suolaa ja pippuria maun mukaan

Lisää:

Valmistelu:

Vaihe 1: Huuhtele perunat hyvin, harjaa kuori huolellisesti ja keitä ne kuorimatta ja leikkaa paloiksi. Perunoiden on oltava pehmeitä. Tee tämä veitsellä tai haarukalla.

Vaihe 2: Kun perunat kypsyvät, aloita sipulien valmistelu. Kuori ja viipaloi se ohueksi ja jaa se sitten puoliksi.

Lisää: Sipulit ja sipulit: 1:

Vaihe 3: Paista sipulia kasviöljyssä, kunnes se muuttuu läpinäkyväksi.

Vaihe 4.

Vaihe 5: Laita ne pannulle sipulien kanssa. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan, sekoita kaikki ainekset hyvin.

Vaihe 6: Ripottele perunoiden päälle jauhoja ja sekoita uudelleen. Jauhot antavat perunoille rapean kuoren. Paista annos pehmeäksi.

Kypsennetyt perunat ovat loistava lisäys suosikkiliharuokaan. Voit tarjoilla niitä myös alkupalana. Yhdistä ne kauden vihanneksista koostuvan vihannessalaatin kanssa.