Minuutin porsaan niska: Pane se tähän yksinkertaiseen marinadiin ja laita se pannulle, et ole koskaan syönyt paremmin.

Löydä täydellisen mehukkaan ja maukkaan possun kaulan salaisuus tämän uskomattoman yksinkertaisen mutta tehokkaan marinadin avulla. Vaikka kaulaniska saattaa joskus tuntua liian rasvaiselta tai sitkeältä, oikea valmistelu ja marinointi voivat tehdä ihmeitä. Kokeile tätä reseptiä, joka on todiste siitä, että vähemmän on joskus enemmän, ja valmista vastustamattoman herkullisia aterioita vain neljästä perusaineksesta.

Mitä tarvitset:

  • Sianlihan niska: 4 kappaletta
  • Suola: maun mukaan
  • Pippuri: maun mukaan
  • Oliiviöljy
  • Kuivattu basilika

Menettely:

1) Lihan valmistelu: Pese liha huolellisesti, taputtele se kuivaksi ja taputtele sitä varovasti mureuden lisäämiseksi.

2) Marinointi: Suolaa ja pippuroi liha tasaisesti. Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy ja kuivattu basilika ja levitä seos tasaisesti kaikkien lihapalojen päälle.

3) Lepää: Siirrä marinoitu liha suljettavaan astiaan ja anna levätä jääkaapissa. Parhaan tuloksen saat, kun marinoidaan lihaa vähintään muutaman tunnin, mutta mieluiten 3 päivää.

4) Kypsennys: Ota liha pois jääkaapista ja anna sen levätä huoneenlämmössä jonkin aikaa. Paista sitä sitten kuumalla pannulla molemmin puolin 5 minuuttia, kunnes se on kauniin kultaista ja mehukasta.

5) Tarjoilu: Tarjoile valmis niska heti, mieluiten suosikkisivuruuan kanssa tai osana grilliruokaa.

Kokeile myös:

Johtopäätös

Saat unohtumattoman ruokailukokemuksen tästä minuutin mittaisesta possun niskasta yksinkertaisessa marinadissa. Täydellisen maukas, mehukas ja täynnä makua oliiviöljyn ja basilikan yhdistelmän ansiosta, tästä niskasta tulee ruokapöytänne tähti. Olipa kyseessä sitten rauhallinen illallinen tai viikonlopun grillijuhla, se tekee aina vaikutuksen ja ilahduttaa.