Kotitekoinen vohvelikermajäätelö kakun muodossa – Lapset rakastavat sitä!

Tervetuloa herkulliseen reseptiin kotitekoiselle kakkumuotoiselle vohvelikermajäätelölle, joka ilahduttaa sinua paitsi maullaan, myös helpolla valmistuksellaan! Tämän herkullisen herkun avulla nautit virkistävästä jäätelöelämyksestä. Lapset rakastavat sitä ja sinäkin tulet rakastamaan. Valmistaudu vastustamattomalle kermaiselle matkalle kotitekoisten herkkujen maailmaan, jossa on rapeita vohveleita, kermaista jäätelöä ja rikas makujen sinfonia. Tehdään se!

Vieraile myös Facebook-ryhmässämme , josta löydät joka päivä hyviä vinkkejä.


Kotitekoinen vohvelikermajäätelö kakun muodossa

Mitä tarvitsemme:

Kerma:

  • 4 munankeltuaista + 120 g sokeria
  • 200 ml maitoa
  • 500 ml maitorahkaa 33 %
  • 3 g vanilliinia

Muut:

  • 2 kiekkoarkkia (17 cm)

Miten edetä:

1.

2. Kerma: Kaada maito toiseen kattilaan, kuumenna ja sekoita miedolla lämmöllä. Kaada sitten vähitellen lämmitetty maito kattilaan, jossa on munankeltuaisseos, liedellä sekoittaen – keitä, kunnes kerma on tasaista, ja kun se on kypsää, kaada kerma kulhoon.

3. Kaada 33 %:n maitorahka suureen kulhoon ja mausta vanilliinilla – vatkaa jäykäksi ja vaahdoksi.

4. Kaada kerma jäykäksi vatkattuun vaahtoon ja sekoita lastalla.

5. Aseta sitten yksi halkaisijaltaan 17 cm:n kokoinen vohveliviipale lautaselle, aseta vanne paikalleen ja levitä valmis kerma. Peitä toisella kiekolla ja laita jääkaappiin 4-5 tunniksi.

6. Tarjoile kotitekoinen kakkumuotoinen vohvelikermajäätelö rakkaudella, hyvällä maulla ja nautinnolla.

Ystävät, toivotamme teille hyvää makua!

Jos sinulla on myös suosikkiresepti, muista lähettää se Facebook-ryhmäämme ja vieraile ryhmässä, josta löydät paljon hyviä reseptejä joka päivä.


VIDEO-OPAS: