Kokeile näitä pörröisiä kotitekoisia pullaa banaanilla höystettynä!

Tänään teemme yhdessä pörröisiä banaanipullia. Jos siis kaipaat inspiraatiota viikonlopuksi, tämä resepti on sinua varten! Mukana olevan valokuvareseptin ja video-ohjeiden ansiosta valmistaminen on erittäin helppoa ja aikaa säästävää. Älä siis pelkää ottaa valmistukseen mukaan kotona olevia pienimpiä, joille tämä on loistava tilaisuus parantaa taitojaan keittiössä.

Tavoitimmeko sinut tällä herkulla? Pue siis kokin hattu päähäsi, nappaa keittimesi mukaan ja tehdään yhdessä näitä pörröisiä banaanipullia!

Lisää hyviä reseptejä löydät myös Facebook-sivuiltamme.

Jos etsit lisää herkkuja, kokeile ehdottomasti tätä


Loistava resepti banaanipulliin:

Mitä me tarvitsemme:

  • 2 banaania
  • 1 muna
  • 3 g hiivaa
  • 3 g suolaa
  • 30 g sulatettua voita
  • 350 g tavallisia jauhoja
  • 80 g rusinoita

Miten edetä:

1) Aloita murskaamalla banaanit.

2) Lisää munat, voi, hiiva ja suola. Sekoita huolellisesti.

3) Lisää rusinat ja jauhot. Tee kaunis tasainen taikina.

4) Anna kohota tunnin ajan pyyhkeen alla.

5) Kun taikina on kohonnut, kaulitse se ja jaa se 8 osaan.

6) Tee paloista yksittäisiä sämpylöitä. Aseta voideltuun vuokaan ja anna levätä pyyhkeen alla 30 minuuttia.

7) Ripottele päälle jauhoja.

8) Paista 180 asteessa noin 30 minuuttia.

VIDEO-OHJEET PARHAISIIN BANAANIPULLIIN: