Keksijälkiruoka kaksivärisellä valkosuklaa- ja maitosuklaakermalla – ei vaadi leivontaa!

Valmista herkullinen keksijälkiruoka kaksivärisellä valko- ja maitosuklaakermalla – ja kaikki ilman leivontaa! Tämä yksinkertainen ja nopea resepti lumoaa sinut runsaalla maullaan ja herkällä koostumuksellaan. Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen, kun haluat valmistaa jotain makeaa, mutta et halua viettää tunteja keittiössä. Kokeile tätä jälkiruokaa ja yllätä rakkaasi keksien ja kermaisen suklaan vastustamattomalla yhdistelmällä.

Jos sinulla on myös suosikkiresepti, muista kertoa siitä Facebook-ryhmässämme ja vieraile ryhmässä , josta löydät paljon hyviä reseptejä joka päivä.


Leivoton keksijälkiruoka kaksivärisellä valko- ja maitosuklaakermalla varustettuna

Mitä tarvitsemme:

Taustaa:

  • 200 g suklaakeksejä + maito – dippausta varten

Valkoinen suklaakreemi:

  • 400 ml maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 ruokalusikallista maissitärkkelystä
  • 80 g valkosuklaata

Suklaakerma:

  • 400 ml maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 ruokalusikallista maissitärkkelystä
  • 80 g maitosuklaata

Kuorrutus: Kermaviiliä:

  • 120 g sulatettua tummaa suklaata
  • 80 ml lämmintä kermaa

Miten edetään:

1. Taustaa: Valmista suorakaiteen muotoinen kulho, kääri se folioon ja aseta 150 g maitoon kastettuja suklaakeksejä vaaka- ja pystysuoraan vierekkäin.

2. Valkosuklaakreemi: Kaada maito kattilaan liedelle, mausta vaniljasokerilla ja lisää maissitärkkelys – sekoita ja keitä miedolla lämmöllä. Sekoita lopuksi joukkoon rikottu valkosuklaa – sekoita ja keitä tasaiseksi.

3. Kaada saatu kerma kulhossa olevien suklaakeksien päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään 30 minuutiksi.

4. Suklaakerma: Kaada maito kattilaan liedelle, mausta vaniljasokerilla ja lisää maissitärkkelys – sekoita ja keitä miedolla lämmöllä. Sekoita lopuksi rikottu maitosuklaa kerman joukkoon. Keitä tasaiseksi ja kermaiseksi.

5. Kaada saatu kerma jähmettyneen valkosuklaakerman päälle, kerrosta sitten loput 50 g maitoon kastettuja suklaakeksejä ja laita jääkaappiin jähmettymään 1 tunniksi.

6. Poleva: Valmista kulhossa sulatettu tumma suklaa ja lisää lämmin kerma – sekoita hyvin.

7. Poista jälkiruoka jääkaapista 1 tunnin kuluttua ja käännä se lautasen avulla toiselle puolelle, kaada sitten valmistettua suklaakuorrutetta koko kakun päälle, levitä se kauniisti ja anna jähmettyä jääkaapissa 30 minuuttia.

8. Tarjoile leivontaan kelpaamaton keksijälkiruoka kaksivärisen valko- ja maitosuklaakerman kanssa rakkaudella, hyvällä maulla ja ilolla.

Ystävät, toivotamme teille hyvää suklaan makua!

VIDEO-OPAS: