Kaadan vain taikinan keksien päälle ja laitan ne uuniin 30 minuutiksi.

Juustokakkujen ystäville tuomme teille yksinkertaisen ja vastustamattoman juustokakun, josta kaikki pitävät. Youtubesta löytyvän reseptin avulla voit valmistaa juustokakun, jollaista et ole koskaan ennen leiponut. Valmistus on nopeaa ja lopputulos niin houkutteleva, että kakku katoaa pöydästä hetkessä.

Jos sinullakin on suosikkiresepti, muista kertoa siitä Facebook-ryhmässämme ja käy ryhmässä , josta löydät päivittäin paljon hyviä reseptejä.


Mitä me tarvitsemme:

  • Leivinpelti (suorakaiteen muotoinen tai pyöreä, halkaisija 24 cm).
  • Raejuusto 1 kg
  • Sokeri 80 g
  • Kermavaahto 600 ml
  • Vaniljasokeri 15 g
  • Kananmunat 6 kpl
  • Vanilja vanukas (jauhe) 80 g
  • Jälkiruokakeksit kirsikkatäytteellä (pohjaa varten)
  • Suklaata 150 g (kuorrutukseen)
  • Kermavaahtoa 150 g (kuorrutukseen)

Miten edetä:

1) Sekoita kulhossa , sokeri, vaniljavanukas ja kermavaahto. Vatkaa kaikki tasaiseksi.

2) Lisää munat ja vatkaa ne huolellisesti tuorejuustoseokseen.

3) Vuoraa vuokavuoka leivinpaperilla, levitä jälkiruokakeksit kirsikkatäytteellä tasaisesti vuoan pohjalle ja kaada päälle vaniljakastike-seos.

4) Paista 180 °C:ssa esilämmitetyssä uunissa noin 30-40 minuuttia.

5) Kuorrutusta varten sulata suklaa ja kermavaahto joko mikroaaltouunissa tai vesihauteessa ja sekoita vispilällä, kunnes muodostuu tasainen kuorrute.

6) Kaada suklaakuorrutus valmiin kakun päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

Kokeile myös:

Johtopäätös

Tämä juustokakku kekseillä ja suklaakuorrutteella sopii mihin tahansa tilaisuuteen. Sen yksinkertaisen valmistuksen ja poikkeuksellisen maun ansiosta koko perhe rakastaa sitä. Nauti tämän fantastisen kakun jokaisesta suupalasta.