Ihania kotitekoisia kookos Raffaello -palloja, joissa on kondensoitua maitoa, raejuustoa ja manteleita.

Jos olet kookoksen ystävä, olet tullut oikeaan paikkaan! Tänään valmistamme herkullisia kotitekoisia kookos Raffaello -palleroita, joissa on kondensoitua maitoa, raejuustoa ja manteleita. Valmistukseen menee vain 5 minuuttia ja lapset voivat auttaa sinua tässä kookosherkkujen valmistuksessa.

Käy myös Facebook-ryhmässämme , josta löydät hyviä vinkkejä joka päivä.


Kotitekoisia kookos Raffaello -palloja kondensoidulla maidolla, tuorejuustolla ja manteleilla

Mitä me tarvitsemme:

Raffaello-pallojen seos:

  • 100 g pehmennettyä voita (huoneenlämmössä).
  • ripaus vanilliinia
  • 300 ml kondensoitua maitoa
  • 100 g pehmeää raejuustoa
  • 300 g kookoshiutaleita

Muut:

  • 1 kuppi manteleita
  • 50 g kookoshiutaleita – päällystämiseen

Miten edetä:

1. Raffaellon pallojen sekoitus: Vatkaa ensin pehmennetty voi lautasella haarukalla, siirrä se sitten kulhoon, mausta vanilliinilla ja kaada joukkoon kondensoitu maito – sekoita haarukalla. Lisää seuraavaksi pehmeä tuorejuusto seokseen ja ripottele kookoshiutaleet – sekoita hyvin haarukalla. Peitä kelmulla ja säilytä jääkaapissa 2-3 tuntia jähmettymässä.

2. Ota kulho pois jääkaapista 2-3 tunnin kuluttua, muotoile seos käsin palloksi ja täytä jokainen pallon manteleilla.

3. Pyörittele lopuksi jokainen yksittäinen pallo kookoshiutaleissa, aseta ne tarjottimelle ja laita jääkaappiin 1 tunniksi.

Tarjoile ihania kotitekoisia kookosraffaellopalleroita kondensoidun maidon, raejuuston ja mantelin kanssa rakkaudella, hyvällä maulla ja ilolla.

Ystävät, toivotamme teille hyvää makua!

Jos sinulla on myös suosikkiresepti, muista lähettää se Facebook-ryhmäämme ja vieraile ryhmässä, josta löydät paljon hyviä reseptejä joka päivä.