Herkullisia hedelmäkakkuja vanilja vanukkaalla

Hedelmäkuppikakut vaniljavanukkaalla ovat herkullinen ja visuaalisesti houkutteleva herkku, joka häikäisee missä tahansa pöydässä. Yhdistettynä tuoreisiin hedelmiin ja elinvoimaiseen liivatteeseen nämä cupcakesit ovat täydellinen jälkiruoka mihin tahansa tilaisuuteen. Tule mukaan tähän yksinkertaiseen mutta näyttävään reseptiin.

Mitä tarvitsemme

Taikina:

  • 300 g tavallisia jauhoja
  • 200 g voita
  • 100 g sokerijauhoa

Pudingkerma:

  • 600 ml maitoa
  • 2 pakettia vaniljavanukasta
  • 5 rkl sokeria
  • 100 g voita

Koristeeksi:

  • Valitsemasi tuoreet hedelmät
  • Gelatiini lopullista kuorrutusta varten

Toimintaohjeet

1) Taikinan valmistelu: Sekoita kulhossa jauhot, voi ja tomusokeri ja tee tasainen taikina. Anna sen levätä jääkaapissa.

2) Kuppikakkujen valmistamiseksi: Muotoile taikinasta pieniä kuppikakkuja, aseta ne muotteihin ja paista kullanruskeiksi.

3) Vaniljakerman valmistaminen: Keitä paksua vaniljakastiketta kattilassa pakkauksen ohjeiden mukaan, mutta lisää maitoa ja sokeria rikkaamman maun saamiseksi. Anna vanukkaan jäähtyä.

4) Vaniljakastikkeen viimeistely: Sekoita voi jäähtyneeseen vaniljakastikkeeseen kermaisuuden lisäämiseksi.

5) Täytä kuppikakut: Täytä jäähtyneet kuppikakut vaniljakermalla.

6) Koristelu: Koristele kuppikakut tuoreilla hedelmillä ja peitä sitten liivatteella kiiltävän vaikutelman aikaansaamiseksi.

Kokeile myös:

Johtopäätös

Hedelmämuffinssit vaniljavanukkaalla ovat loistava valinta juhlallisiin tilaisuuksiin tai vain sunnuntailounaan jälkeiseksi makeaksi paikaksi. Pehmeän vaniljakastikkeen, tuoreiden hedelmien ja rapean leivonnaisen yhdistelmän ansiosta nämä jälkiruoat löytävät nopeasti tiensä rakkaidesi sydämiin.