Ylellinen kermarulla, jossa on upea sienipohja!

Etsitkö maukasta, leivontaan kuulumatonta herkkua viikonloppukahville? Siinä tapauksessa tämä resepti on juuri sinua varten! Tänään valmistamme yhdessä ylellisen sienirullan kuohkealla kermalla. Oheisen valokuvareseptin ja video-ohjeiden ansiosta tämän no-bake-herkun valmistaminen on erittäin helppoa ja aikaa säästävää.

Alkaako kuola jo kuolata? Joten pue kokin hattu päähäsi, nappaa keittimesi mukaan ja valmistetaan yhdessä tämä ylellinen sienirulla kuohkealla kermalla!

Löydät lisää upeita reseptejä myös Facebook-sivuiltamme.

Jos etsit lisää herkkuja, kokeile ehdottomasti tätä


Erinomainen resepti sienikakkurullalle kermalla:

Mitä me tarvitsemme:

  • pitkiä keksejä
  • kahvi
  • 300 ml maitoa
  • 1 pussi vaniljavanukasta
  • 80 g sokeria
  • 150 g mascarponea

Miten edetä:

1) Aloita liottamalla keksit keitetyssä kahvissa. Pinoa ne sitten ruokafolion päälle. Laita ne jääkaappiin 30 minuutiksi.

2) Aloita vanukkaan keittäminen miedolla lämmöllä klassisella tavalla.

3) Lisää mascarpone jäähtyneeseen vanukkaaseen ja sekoita huolellisesti.

4) Levitä saatu vaniljakastike keksien päälle ja tasoita.

5) Aloita jälkiruokamme kääriminen folion avulla.

6) Laita rulla nyt jääkaappiin 1 tunniksi, jolloin se kiinteytyy mukavasti.

7) Koristele lopuksi kaakaolla.

VIDEO-OHJEET KERMAVAAHTOKÄÄRYLEESEEN: