Vartaat ja grillit pääsevät nopeasti eroon noesta kebabin jälkeen: muista nämä 3 nopeaa puhdistusmenetelmää.

Herkullisen kebabin tai minkä tahansa muun ruokalajin valmistaminen grillissä on todellista taidetta, joka vaatii paitsi kulinaarisia taitoja myös huolellista hoitoa tarvittavista laitteista.

Hiillosritilät ja vartaat joutuvat usein rasvakertymien ja noen uhriksi, mikä voi vaikuttaa kypsennettyjen ruokien laatuun ja itse laitteiden ulkonäköön. Näiden laitteiden puhdistamiseen on kuitenkin olemassa yksinkertaisia ja tehokkaita tapoja, jotka eivät vaadi paljon vaivaa ja kustannuksia. Tässä on 3 tapaa, joita sinun kannattaa kokeilla.

Ensimmäinenhelpoin ja tehokkain tapa on pakottaa etikka tekee kaiken työn puolestasi. Kiehauta etikka suuressa kattilassa tai astiassa ja upota likaiset vartaat ja ritilät nesteeseen noin 20 minuutiksi. Pyyhi ne sitten puhtaalla liinalla tai paperipyyhkeillä ja poista vaikea lika ruokasoodalla ja vanhalla hammasharjalla.

ToinenRitilä voidaan puhdistaa tuoreesta liasta tavallisella grillaimella. sipulit. Leikkaa hedelmät kahtia, pujota toinen puolikas haarukkaan ja hiero sisäpuoli kunnolla grilliin vielä kuumana. Sipulin happamat entsyymit hajottavat rasvan. Muista käyttää paksuja käsineitä, jotta et polta itseäsi.

Kolmasraikastaa vartaat ja ritilät. Coca-Cola tai Pepsi. Täytä allas juomalla (1,5-2 litraa), upota laitteet siihen ja anna niiden liota yön yli. Pese ne aamulla tavalliseen tapaan ja kuivaa ne.

Nyt tiedät, että grilliritilöiden ja -vartaiden puhdistaminen ei vaadi merkittäviä ponnisteluja ja kalliiden tuotteiden ostamista. Yksinkertaiset ja edulliset ainesosat, kuten etikka, kola tai sipuli, auttavat tehokkaasti käsittelemään rasvakertymiä ja nokea ja palauttamaan laitteiden alkuperäisen ulkonäön. Kebablaitteiden säännöllinen huolto ei ainoastaan pidennä niiden käyttöikää, vaan varmistaa myös, että suosikkiruokasi maistuvat täydellisiltä.

Suositellaan myös: