Resepti lukijaltamme – Kokeile näitä upeita kananrintoja tomaattien ja kerman kera!

Tämän päivän reseptin kananrinta upeassa kerma- ja tomaattikastikkeessa lainasimme Facebook-ryhmässämme lukijaltamme Jana Podrazilovalta, kiitämme häntä. Voit myös jakaa suosikkireseptisi kanssamme tässä ryhmässä. Lisää vain mukava kuva ainesosineen ja menettelytapoineen. Otamme tämän reseptin mukaan . Voit myös kertoa meille ja muille tämän ryhmän lukijoille, mitä syöt tänään lounaaksi tai mitä herkkuja valmistat syntymäpäiväjuhliin.

Mutta nyt takaisin tämän päivän reseptiin. Tämän herkullisen ruokalajin valmistaminen on erittäin helppoa ja aikaa säästävää. Se sopii täydellisesti nopeaksi lounaaksi tai illalliseksi. Joko kuola kuolaa? Valmistetaan sitten yhdessä tämä herkullinen paistettu kana kermalla ja tomaateilla!

Löydät lisää upeita reseptejä myös Facebook-sivuiltamme.

Jos etsit lisää herkkuja, kokeile ehdottomasti näitä


Erinomainen resepti paistettuun kanaan:

Mitä tarvitsemme:

  • kananlihaa
  • ripaus suolaa
  • 2 munaa
  • 150 ml kermaa
  • Mausteet – Provencen yrtit, oregano, curry.
  • oliiviöljy
  • tomaatit

Miten edetä:

1) Aloita yksinkertaisesti pesemällä ja leikkaamalla kana paloiksi. Aseta nämä sitten vuokaan.

2) Vatkaa toisessa kulhossa munat, lisää kerma ja myös mausteet. Sekoita huolellisesti ja kaada tämä seos vuokaan laitetun kanan päälle.

3) Pirskota päälle oliiviöljyä ja asettele tomaattikuutiot.

4) Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia. Olemme valmiita! Voit tarjoilla sen esimerkiksi perunamuusin kanssa.