Mitä vettä ei pitäisi käyttää kurkkujen kasteluun: yleinen virhe dacha-kasvattajilla – se tekee hedelmistä katkeria

Riittää, että kurkut kastellaan väärin kerran – ja sadon tuotto laskee jyrkästi.

Ja vielä korjattavissa olevat hedelmät eivät todennäköisesti erotu miellyttävän makuisina.

Tällaisille vihanneksille on ominaista katkeruus. Lisäksi hedelmät ovat kieroja.

Etkö halua korjata huonoja ja huonolaatuisia kurkkuja? Kastele kasvit oikein!

Käytä vettä, joka täyttää tietyt kriteerit. Mitä ne tarkalleen ottaen ovat? BelNews-verkkopainoksen asiantuntija, maataloustutkija ja maisemasuunnittelija Anastasia Kovrignyh vastasi tähän kysymykseen.

Millaista vettä ei saa käyttää kurkkujen kasteluun

Tämän suositun puutarhakasvin kasteluun ei saa koskaan käyttää matalalämpöistä nestettä.

Kylmän veden takia kasvi voi saada lukuisia vaivoja.

Lisäksi jäinen neste pilaa hedelmän muodon ja heikentää huomattavasti sen makua.

Minkälaista vettä kurkkujen kasteluun tulisi käyttää?

On suositeltavaa käyttää lämmintä vettä ulkona tai kasvihuoneessa seisovasta tynnyristä.

Nesteen lämpötilan tulisi olla noin 30 celsiusastetta.

Aikaisemmin tomaattiviljelijöille kerrottiin, mistä syistä tomaatit voivat käpristää lehtensä.