Ylellinen sinappimarinadi possun kaulalle

Valmista tämä ylellinen sinappimarinadi possun kaulalle, jotta saat mille tahansa lihalle unohtumattoman maun grillauksen aikana. Tässä marinadissa yhdistyvät aromaattinen oliiviöljy, mausteinen sinappi ja muut mausteet, mikä takaa, että lihasta tulee mehevää ja täynnä makua.

Ainesosat

  • 4 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 ruokalusikallinen sinappia
  • 1 tl makeaa paprikaa
  • Jauhettua pippuria maun mukaan
  • Suolaa maun mukaan

Menettely

1) Marinadin valmistaminen: Kaada oliiviöljy keskikokoiseen kulhoon. Lisää murskattu valkosipuli, sinappi ja makea paprika suureen kulhoon. Sekoita kaikki hyvin.

2) Maustaminen: Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan. Jos haluat mausteisemman version, voit lisätä enemmän jauhettua pippuria tai hieman chiliä.

3) Lihan marinointi: Hiero liha huolellisesti valmiilla marinadilla. Jätä marinoitumaan jääkaappiin mieluiten muutamaksi tunniksi tai yön yli, jotta maut yhdistyvät hyvin ja lihasta tulee mehukasta ja maukasta kypsennettäessä.

4) Grillaus: Grillaa marinoitua lihaa haluamallasi tavalla. Grillauksen aikana voit välillä sivellä lihaa jäljellä olevalla marinadilla maun parantamiseksi.

Vihje

  • Tämä marinadi ei sovi vain naudan-, sian- tai kananlihalle, vaan myös kalalle tai vihanneksille.
  • Voit lisätä joukkoon tuoretta hienonnettua yrttisekoitusta, kuten rosmariinia tai timjamia, tehostamaan makua.

Johtopäätös

Sinappimarinadi on loistava tapa antaa lihalle ainutlaatuinen maku grillissä. Se on helppo valmistaa ja takaa erinomaisen lopputuloksen, josta jokainen grillauksen ystävä pitää.