Vinkki loistavaan jälkiruokaan – kermaiset lehtitaikinatyynyt!

Tänään valmistamme yhdessä minipiirakoita ja sileää ja kuohkeaa suklaakermavaahtoa, jotka ovat täysin valmiita 25 minuutissa! Kyllä, kuulit oikein. Tämä herkku sopii siis loistavasti odottamattomalle vieraalle. Mutta se on myös loistava inspiraatio viikonlopun sänkyaamiaiseen, joka varmasti miellyttää kaikkia perheenjäseniä!

Miellyttikö tämä alkuruoka sinua? Laita siis kokin hattu päähän, nappaa liesi mukaan ja lähdetään yhdessä valmistamaan herkullista ja kuohkeaa, kermaista jälkiruokaa, joka on täysin valmis 25 minuutissa!

Lisää upeita reseptejä löydät myös Facebook-sivuiltamme

Jos etsit lisää herkkuja, kokeile ehdottomasti tätä


Loistava resepti minipiirakoille:

Mitä me tarvitsemme:

  • 500 g lehtitaikinaa
  • 30 ml maitoa
  • 200 ml kermavaahtoa 33 %
  • 400 ml ruokakermaa
  • 200 g tummaa suklaata

Miten edetä:

1) Aloita tekemällä yhtä suuret ympyrät lehtitaikinaan.

2) Aseta leivinpaperille ja sivele maidolla.

3) Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Kun ne ovat jäähtyneet, leikkaa ne pituussuunnassa.

4) Nyt kerma. Vatkaa kermavaahto tehosekoittimella.

5) Lisää keitetty kerma. Vatkaa huolellisesti.

6) Lisää sitten sulatettu suklaa. Vatkaa jälleen huolellisesti. Sinun pitäisi saada mukava ja kuohkea kerma.

7) Viimeisessä vaiheessa yksinkertaisesti levitä kerma 1 osaan lehtitaikinakierrostamme ja peitä se toisella taikinan osalla.

8) Lopuksi sokeroimme sen.

VIDEO-OHJEET MINIKUPPIKAKKUJA VARTEN: