Vadelmainen kakku, jossa on upea vaniljakerma ja sienipohja!

Etsitkö inspiraatiota maukkaaseen, leivontaan soveltuvaan herkkuun? Haluaisitko kokeilla jotain uutta? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan! Tänään valmistamme vadelmakakun, jossa on upeaa vaniljakermaa, keksejä ja liivatetta. Valmistus on erittäin helppoa oheisen valokuvareseptin ja video-ohjeiden ansiosta.

Alkaako sinulla jo kuola valua? Tehdäänpä tämä vadelmakakku upealla vaniljakermalla, kekseillä ja liivatteella!

Lisää upeita reseptejä löydät myös Facebook-sivuiltamme.

Jos etsit lisää herkkuja, kokeile ehdottomasti tätä


Herkullinen resepti vadelmakakkuun kermalla:

Mitä tarvitsemme:

  • pitkiä keksejä
  • kahvi
  • vadelmia

kerma:

  • 1,5 l maitoa
  • vaniljavanukasjauhetta 120 g
  • 200 g sokeria
  • 200 g pehmeää voita

liivatetta varten:

  • 400 ml vettä
  • 90 g liivatetta

Miten edetä:

1) Liota keksit kahvissa ja pinoa ne sitten pellin pohjalle.

2) Nyt kerma. Tee vaniljakastike klassisella tavalla.

3) Anna jäähtyä hetki ja lisää sitten voi ja sekoita se huolellisesti.

4) Levitä kerma keksien päälle ja levitä tasaisesti.

5) Lisää vadelmat.

6) Valmistele miedolla lämmöllä liivate.

7) Kaada sitten liivate jälkiruokamme päälle.

8) Laita kakku lopuksi jääkaappiin 2 tunniksi.

VIDEO-OHJEET KERMAVAAHTOKAKUN VADELMAKAKKUUN: