Rapeaa kesäkurpitsaa kylmälle juomalle




Kuva: iStock



Paistettu kesäkurpitsa on tyypillinen kesäruoka, joka sopii hyvin suosikkilimun kanssa. Ne ovat helppoja valmistaa, nopeita, rapeita, ja parhaan maun saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan niitä maitokastikkeen kanssa. Jatka lukemista saadaksesi selville, mitä vaiheita sinun on noudatettava ja mitä ainesosia tarvitset tähän .

Tarvittavat tuotteet:

  • 6 kesäkurpitsaa
  • 100 g jauhoja
  • 1/2 tl öljyä
  • suolaa
  • 1/2 nippu tilliä
  • 8 valkosipulinkynttä

Valmistelu:

Reseptin ensimmäinen vaihe on pestä kesäkurpitsat hyvin ja leikata ne yhtä paksuiksi renkaiksi. Pyörittele kukin pala jauhoissa ja paista sitten kummaltakin puolelta kuumassa öljyssä.

Kun poistat kesäkurpitsat – aseta ne talouspaperille, jotta rasva irtoaa. Suolaa ja tarjoile lämpimänä, mausta hienonnetulla tillillä ja puristetulla valkosipulilla.

Tarjoile ne jogurttikastikkeen, pienen majoneesin, valkosipulin ja tillin kanssa – valintasi mukaan.

Hyvää ruokahalua!

Lisää aiheesta RECIPES:

Avainsanat:
Resepti kesäkurpitsa