Seesamitikkuja kondensoidun maidon ja valkosuklaan kanssa – ei vaadi leivontaa

 

Seesamitikut maitotiivisteellä ja valkosuklaalla ovat herkullisen makea herkku, joka ei vaadi leipomista. Tässä nopeassa ja helppokäyttöisessä reseptissä yhdistyvät seesaminsiementen ja kookospähkinän rapeus, maitotiivisteen hienovarainen makeus ja valkosuklaan täyteläinen maku. Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen, kun haluat valmistaa jotakin erityistä ja herkullista ilman vaivalloista valmistusta. Valmista nämä vastustamattomat patukat ja nauti niiden upeasta mausta!

Vieraile myös Facebook-ryhmässämme , josta löydät joka päivä hyviä vinkkejä.

Seesamipatukoita, joissa on kondensoitua maitoa ja valkosuklaata

Mitä tarvitsemme:

Taustatiedot: 1:

Seesaminsiemeniä: 3/4 kupillista seesaminsiemeniä (100 g)
1 kuppi kookoshiutaleita (100 g).
100 g murskattuja keksejä
200-250 g tiivistettyä maitoa

Kuorrutus: Kuorrutetaan kermaviilillä:

250 g valkosuklaata

Kuorrutusta varten:

Paahdetut kookoshiutaleet
seesaminsiemeniä

Näin toimitaan: Kermavaahtokakku: Kermavaahtokakku: Kermavaahtokakku

1. Tausta: Laita seesaminsiemenet pannulle ja paahda niitä keskilämmöllä, kunnes ne alkavat ruskistua.

2. Paahda lyhyesti myös kookoshiutaleet pannulla jatkuvasti sekoittaen, ja niiden pitäisi muuttaa väriään.

3. Siirrä 1/3 paahdetuista seesaminsiemenistä ja kookoshiutaleista tehosekoittimen kulhoon, hienonna ainekset keskenään ja siirrä saatu seos syvään kulhoon.

4. Riko keksit paloiksi, laita ne tehosekoittimen kulhoon ja hienonna nekin, siirrä ne sitten kulhoon muiden ainesten kanssa ja sekoita.

5. Aloita sitten lisäämällä kondensoitua maitoa ja sekoita ensin lastalla, laita sitten hanska käteen ja sekoita taikina käsin. Sen pitäisi pitää muotonsa hyvin.

6. Ota pieni määrä taikinaa ja kaulitse se käsissäsi pieneksi, tasaiseksi rullaksi ja aseta se leivinpellille tasaisiin riveihin.

7. Poleva: Riko valkosuklaa paloiksi kulhossa ja sulata se mikroaaltouunissa tai höyryssä jatkuvasti sekoittaen.

8. Ota keksi ja upota se kulhossa olevaan kuorrutteeseen. Kasta se hyvin, poista se sitten haarukalla, anna kuorrutteen valua pois ja siirrä se leivinpaperilla vuoratulle pellille.

9. Anna niiden sitten jäähtyä 10 minuuttia, jotta ne jähmettyvät hyvin.

10. Kun se on jähmettynyt, ota keksi ja poista veitsellä ylimääräinen suklaa. Kasta päät takaisin kuorrutukseen ja sitten paahdettuihin kookoshiutaleisiin. Puolittaa näin keksien määrän ja laittaa ne takaisin pannulle kastamalla päät seesaminsiemeniin.

11. Kaada loput kuorrutuksesta koristepussiin, koristele keksit ohuilla suklaaviivoilla ja laita jääkaappiin 5 minuutiksi.

12. Voit sitten laittaa ne erityisiin paperisiin muffinivuokiin, jolloin niistä tulee houkuttelevampia ja helpompia tarjoilla.

Tarjoile niitä rakkaudella, hyvällä maulla ja ilolla.

Ystävät, toivotamme teille hyvää makua!

Jos sinulla on myös suosikkiresepti, muista lähettää se Facebook-ryhmäämme ja vieraile ryhmässä, josta löydät päivittäin paljon hyviä reseptejä.